Om jag nu vill binda ihop mina 50 bilder (som jag berättade om igår & som jag skall börja med i morgon) så kommer jag att vilja ha ett omslag, en pärm. Så idag har jag börjat med den. Jag återbrukar kartong, tunn kartong på vilken det uppmanas till återbruk :) Så jag har skurit ut två kartongbitar som är aningens större än mina bilder. Jag ökade måttet ca 3 mm på tre sidor. Jag tänker mig att binda bilderna i överkant så där lade jag inte till något.


Jag har sedan grundat kartongbitarna med gesso och sedan har jag lagt på några lager akrylfärg i färgerna jag gillade för dagen (det blev lila orange, magenta och vitt). Jag var också lite noga med att måla kanterna på kartongen, allt för att göra de så stadiga som möjligt. Jag har en bra början här.

Jag vet ännu inte riktigt hur omslaget kommer att se ut, det vet jag nog när bilderna är klara. Kanske finns det en gemensam nämnare förutom antalet och att de är gjorda i ett streck. Jag vet inte. Kanske gör du också bilder. 50 bilder på 50 dagar. I morgon börjar jag. Du?
Jag har också gjort en liten knapp 50 bilder 50 dagar som du får använda på din blogg eller hemsida om du vill.

Nu skall jag iväg på textilvandring på Gammlia – för att se något nytt kanske och för lite inspirationen. Jag packar kameran och åker nu.

I´ve started on some covers to the 50 daily artworks I´m going to make (starting tomorrow). I´ve cut them a bit larger than the actual cardstock, I painted them with gesso and then a couple of alyers with acrylic paint. I don´t know yet how they´ll look in the end, I have to start with my daily art first. Are you with me? Will you make 50 daily artworks aswell? If you want to use my 50 dailyartworks button, do!
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 16 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange