Smultronen blir rödare och rödare. Jordgubbar handlar jag på affären. Röd klänning har jag ingen, bara nästan. En klänning med vita prickar. Rabarberkaka och hemgjord citron- & svartvinbärsbladssaft smakar gott i solen. Den röda radion står i fönstret, låter hela dagarna, kanaler byts och söks. Min fina , glada, röda radio. Sommardagar.

The wild strawberries are getting redder. I shop strawberries. I don´t have a red dress (just one with white dots). Rubarbpie and lemonade tastes wonderful, in the sun. the radio´s on , all day long. It stands in my window. My happy red radio. Summerdays.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Min röda radio

  1. Maria skriver:

    Har en lika radio jag. I stugan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange