Vi har haft loppis i byn, i hela byn. Längs byagatan. Hur många människor som helst kom (vissa i båt), solen sken och alla var glada. Det var roligt och vi hade mycket trevligt och träffade hur mycket folk som helst. Jag ångrar att jag inte noggrant kollade in symaskinen. Kanske hade den varit perfekt till att sy i galon med…

The whole village has had a garagesale – and so many people came – it was a lot of fun, I met tons of people , the sun was shining and some came by boat. I do regret not taking a closer look at the old sewing machine though, it might have been perfect for vinyl….
/Madde

Tagged with:
 

One Response to I hela byn

  1. […] rensa i förråd och skåp. Det är nämligen storloppis idag i hela byn (11.00-15.00). Precis som ifjol. Längs bygatan, i trädgårdarna och på uppfarterna, är det full rulle. All plockar och packar […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio − åtta =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange