Jag träffade på en namne Maddy eller Madeline som hon heter. Roligt att vi heter samma och gillar ungefär samma saker. Hon bloggar, arbetar med textil och färg bla. Jag har tittat runt på hennes blog & hamnade i hennes shop på Etsy & där blev jag förälskad i djurens konung. Så nu är jag en stolt ägare till ett vackert lejon, en brosch, som nog kommer att få bo på min kavaj/kappa i höst (just nu är det lite för varmt för de plaggen).
Ett varmt, lejongult, inspirerande lejon.

I met almost me online – Maddy or Madeline as her namn is. Kind of fun that we are called almost the same and are interested in similar things. She´s a blogger, work with fabric, colour etc. I got to her shop on Etsy and fell in love with a beatuiful lion – and now it´s mine. It´ll be pinned to my coat later on (right now it´s to warm for coats).
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange