Måste få visa er några bilder från gårdagens workshop – självporträtt, akrylfärg på duk, för de unga (det blir för vuxna till hösten, skicka ett mail om du är intresserad, jag skräddarsyr kurser för barn också naturlilgtvis, hör av er om ni har funderingar eller frågor). Jag har en mycket liten workshop-lokal, men sex personer jobbade på i lugn och ro. Ute på altanen satt föräldrar och morföräldrar och drack kaffe. Det gäller att sysselsätta de vuxna så att barnen får jobba i fred :)Det är underbart när fokus inträder, när koncentrationen får grepp. När man har fullt fokus på sitt görande, på färgen och formen, och man inte har tid eller behov av att prata och knappt märker kameran.
Det här är ju bäst, det här med kurs och workshop. Och att måla med barn är så fantastiskt roligt. Hurra så skoj.

I have to show some photos from my workshop with children. We painted self-portraits yesterday. It was so much fun. Both they and I enjoyed it. I love doing workshops and painting with children is extra close to my heart. Yay!
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Det här är bäst

  1. Juli i färger skriver:

    […] Jag målar lite bilder, jag målar i min artjournal och jag målar med barn. Jag har också haft en porträttmåleri-workshop med barn för en dryg vecka sedan. Mitt mål är att färgen skall fortsätta, måleriet skall […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.