Lägger du alla ägg i samma korg?  Hur fördelar du annars? Har du en fin korg? Flera? En klok person lägger inte alla ägg i samma korg, kan ju faktiskt betyda ganska lite eller så kan påståendet bli ganska djupt och man diskutera länge och ingående. Jag tänker i alla fall tänka på saken, tycker att det ligger en massa i det. Jag skall fördela äggen.

Do you put all your eggs in the same basket? That´s the quote – A wise person does not put all the eggs in the same basket. That could be insignificant or have a lot of meaning. It depends on you, on your mood, on your thoughts. I´ll think about it. Think it sounds wise. I´ll divide out my eggs…
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange