Den här årstiden står reorna som spön i backen  – det reas ut massor av skor, ännu fler kläder, badringar och brännbollsset. Egentligen är det få gånger under året det inte är rea. Jag kan bli lite trött på alltihop. Jag blir trött och less på i vilken takt det produceras nya klädkollektioner och varianter av skor som redan finns. Jag blir trött på i vilken takt man förvänta konsumera nya plagg. Men ibland behöver jag ju något nytt  & en sak som man ofta finner på rea är nagellack och då ofta de färger som jag är intresserad av.

Denna veckas fynd är ett skimrande orange lack, ett turkos-grönt och ett guldlack. Ni förstår ju så mycket fantastiskt :) Nagellack använder jag jämt, alla dagar, året runt. Det är min last och min lust. Så detta kommer att bli sommarens och höstens färger för mig. Jag vet att det är både ytligt, fåfängt och trivialt – men jag blir glad av färgglada naglar.

It´s summertime and that means it´s sales time. Almost every shop´s got a sale riht now. A lot of it is clothes and shoes. It´s crazy. But you can also find nail polish on sale & I often find the colours I like on sale – so my findings this week is an orange one, a green-turqoise one and a golden one. How great is that!  I love nailploish – it´s a burden and delight. I know it´s vain, silly and trivial – but I love colourful nails, it makes me happy some way.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Sommarrea

  1. eva albrektsson skriver:

    Det är klart att du ska ha nagellack!!! Madde=färgade naglar

    Tjohopp i sommaren (idag ialla fall och då njuter jag)

  2. IréneJB skriver:

    Använder inte nagellack så ofta. Men på sommaren har jag alltid lack på tånaglarna. Många av mina kommer också från reor, gillar blått, svart och knalliga färger. Det guldiga ser väldans fint ut och det turkosa är precis i min smak :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange