För nionde året i rad så firades Skrotdagen i lördags – en dag där förskolebarn från hela Umeå deltar med installationer och skulpturer på ett tema – i år var det picnic! Så jag måste få visa några av alla de läckerheter som skapats dagen till ära. Barnen bjuds sedan på clowner, musik, uppträdanden, ansiktsmålning DIY-skrotinstrument, måleri och teckning. Fika, popcorn / loppis fanns också & alla intäkter går till Världens Barn. Ett väldigt trevligt arrangemang och man fick en himla massa skrot-inspiration :)
Undertecknad dokumenterade det hela för Idéans räkning.

This weekend there was a festival in a park in umeå, it´s for small children who´ve also made installations and sculptures – DoReDo & Upcycling. This years theme was Picnic & just see all the wonderful food , drink and cakes that where made. Then there is music, clownes, café, and the children can paint, draw make instruments, sing, dance… a rel nice day. I documented the day for Idéan.
/Madde

 

Tagged with:
 

One Response to Skrot-picnic

  1. Tyg och otyg skriver:

    Men så underbara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange