Hittade en förtjusande liten fulsnygg duk på loppis för ett tag sedan. Kunde liksom inte låta bli den. Jag vet inte vad jag skall ha den till – jag vet att jag inte skall använda den till du i alla fall – men den kanske kan bli något annat. Ett broderi, en bild, en skulptur, en detalj på ett plagg… Den är i alla fall vårglad! Vad skulle du göra med denna om den var din?

I could´nt resist this – it´s a small table cloth. It´s fantastic and awful at the same time. I will not use it as it was intended. It might be an embroidery, it might be a sculputre, it might be a detail on some clothes…I don´t know. What do you think?
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Kunde inte låta bli

  1. Maria skriver:

    Jag skrev på Fb, vet inte om det kom med…att du säkert kommer att hitta på något fint med detta och att jag såg ditt broderi på kulturnyheterna häromdagen.

    • madde madde skriver:

      Nope, inget på FB. Vilket broderi på kulturnyhterna, var det “to russia with love”? Vad gäller denna duk så klurar jag nog ut nåt, så småningom…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − nitton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.