När jag var i Italien, Reggio Emila så gick jag varje dag genom en gångtunnel under järnvägen och vid slutet av den så var en lång passage med målningar med musikaliskt tema – all möjlig musik, alla möjliga människor. Tycker väldigt mycket o uttrycket och bilderna så jag blev nyfiken på konstnären till verket. James Kalinda heter konstnären – Signora K – & han har gjort en himla massa härligheter. Kolla in Signora K på flickr där finns väggmålningar, teckningar och måleri. James har också en blogg med fantastiska bilder.
Vad glad jag blir när jag stöter på nya saker, nya bekantskaper och trevligheter :) Har du träffat på något nytt nyligen?

In Italy I walked through a tunnel each day and passed a fantastic mural with a music theme. I got curious about the artist and found that he, James Kalinda / Signora K, makes fantastic things. Check out his photostream at Flickr or hos blog. It makes me happy to find new things, new art, new impressions, new artists.
Did you find any lately?
/Madde

One Response to James Kalinda

  1. iHanna skriver:

    Coola bilder! Jag gillar utomhusmålningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − sju =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange