Jag hade förmånen att jobba med nioåringar i veckan.  Tredje-klassare från Norsjöskolan. Det har varit ett Skapande skola projekt. Vad bra Skapande Skola är  hoppas bara att fler skolor tar tag i den tråden… I veckan har vi jobbat med medaljer, med all kunskaps värde, med tyg och plast , presentsnören, glitterlim och knappar. Det har varit väldigt trevligt och en massa härligheter har skapats. Måste ju bara få visa er lite bilder.


I´ve had the privilege to work with nine year olds this week. It was so much fun and there was so much gorgeousness created. We worked with medals:  fabric, buttons, plastic and glitter. I just have to show some of the work that was done.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − åtta =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange