Det åker omkring dalahästar i vårt land, i alla fall broderier med temat Dalahästar. Vi är tolv personer som startade på var sitt broderi i januari, alla skickar till varandra i slutet av varje månad så i januari så har alla broderat på allas. Vi skickar alltså en stygnhälsning, stygnhälsningar har jag berättat om förut. Ni förstår att det är mycket trevligt att gå till brevlådan och kolla efter dagens post… Jag undrar så hur min ser ut nu, vad som hänt med den. Detta är ju lite hemligt så jag kan ju inte visa er vad som händer med dem – det skall ju vara en överraskning när den kommer tillbaka. Men jag kan visa några franska knutar och ett kuvert – ett kuvert som jag fick den senaste stygnhälsningen i.
Nu skall jag bara klura ut vilket avtryck jag skall göra på denna (var och en gör som den vill och tycker & det är jättekul).

There´s 12 embroiderys travelling around the country for a year – we are 12 persons who all stitch on eachothers embroidery. The theme is Dalahäst / Dala horse. It´s so much fun and I wonder how mine looks like now. Six more months to go.
/Madde

 

Tagged with:
 

2 Responses to En häst, en häst…

  1. Inger Svensson skriver:

    Aha, du har det broderiet………….

  2. Gerda-Thyra skriver:

    Ja, det är allt lite spännande det här… undrar så hur mitt eget broderi ser ut idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − elva =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange