Taking the time to do nothing, often brings everything into perspective – nödvändigheten av reflektion och eftertanke, både medveten och omedveten. För mig är reflektion och eftertanke så otroligt viktigt – viktigt för att vara mig själv och veta hur jag känner och tycker inför allt jag möter och har mött. Så sätt dig på en stol i dag, sätt dig på en stol i morgon, en vacker stol, en stol du tycker om & bara va. Den vackra stolen på bilden kommer från Remida.

Taking the time to do nothing, often brings everything into perspective – the necessity of reflection. So take seat, sit down in a charir you like and just be! The beautiful chair on the photo is from Remida.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 + ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange