HBTQ-festivalen är över och matrjosjkorna håller på att monteras ner hos Slöjd i VästTo Russia with love –  & det blev två!. Just nu är det auktion på dessa två damer – till förmån för GayRussia – tyvärr har de bara ett bud på 500:-. Vill någon bjuda mer så maila ditt bud till  anna-lisa.persson@vgregion.se. Varför inte få ett broderat överkast till sängen, soffan eller varför inte sommarens finaste picnic-filt? Mitt bidrag till lapptäcket ser du här.

The HBTQ-festivalen in Gothenburg is over and the matrjosjkas are done – all that´s left is the auction. If you want to make bid e-mail to: anna-lisa.persson@vgregion.se
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 12 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange