Här är nu mitt bidrag till broderiverket  To Russia with love. Det grundtyg jag fick var blått & så fick jag gula och olivgröna trådar. Jag valde att lägga till en applikation av blank gammalrosa duschesse som jag sydde fast med langettstygn (& vliesofix, annars hade det inte gått så bra). Jag valde också att ta in en ljusblå tråd. Nu skall jag lägga detta i ett kuvert och skicka till Slöjd i Väst i veckan.

This is my piece of fabric with embroidery to big the Matrjosjka, To Russia with love. Now I just have to send it to Slöjd i Väst.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to To Russia…del II

  1. […]    James Kalinda » Bjud på en Matrjosjka HBTQ-festivalen är över och matrjosjkorna håller på att monteras ner hos Slöjd i Väst – To Russia with love –  & det blev två!. Just nu är det auktion på dessa två damer – till förmån för GayRussia – tyvärr har de bara ett bud på 500:-. Vill någon bjuda mer så maila ditt bud till  anna-lisa.persson@vgregion.se. Varför inte få ett broderat överkast till sängen, soffan eller varför inte sommarens finaste picnic-filt? Mitt bidrag till lapptäcket ser du här. […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 10 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange