Det var en fin kurs i går kväll. som vanligt hann kursdeltagarna mer än de trodde & de gick förhoppningsvis hem med inspiration till fortsatta skapelser. Idag måste jag kolla runt och se om jag kan hitta lite fina glaspärlor, förrådet börjar ta slut. Någon som har några bra tips?


I övrigt kommer dagen att innehålla planering och läsning (& en smoothie). Men jag vill också hinna till broderiet. Är med i ännu ett ATC-byte på facebook (det är ju så himla kul) Denna gång är temat: Du är min pärla. Vet ännu inte vad jag skall göra, men jag ser fram emot det.
Ha en bra dag vänner!

It was a great workshop yesterday. As usual they got to do more than they thought and hopefully they went home with a lot of inspiration. I have to bye beads today. I´m almost all out. Today I´m going to plan things, read tuff and hopefulle get time to embroid. I´m participating in a ATC swap and I want to make it. Have a nice day!
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange