Vi hade en heldag i stan igår, en heldag på Kulturnatta (varför heter det egentligen så?). Hela stan var full av musik, utställningar, uppvisningar, information, människor och hundar (jag undrar verkligen varför man släpar med sin hund i folkträngsel, hög, hög musik och en allmän röra – skulle inte de fyrbenta må bättre hemma?) Jag hade i alla fall trevligt – träffade & pratade med vänner, såg kamrater, bekanta kända & okända spela, framträda & gå förbi. Jag såg ett flertal utställningar och hörde en del bra musik och en del hellre-än-bra-musik. Vi avslutade det hela med en underbar middag på Taj Mahal – indisk mat är nog det bästa jag vet! Nu är jag påfylld med intryck för ett tag.

I spent all day yesterday in town – it was an all day & night cultural feast (concerts, exhibitions, food stands, performances, information, music, dance and a lot more and all for free, except for the food and drink) We listned to music, went to exhibitions, met friends, saw others and we ended it all with a super great meal at the Indian restaurant Taj Mahal – I do love Indian food (& music and exhibitions)!
/Madde

One Response to Påfylld

  1. Elin Folkesson skriver:

    Låter som en härlig dag! Jag älskar också indisk mat, men saknar verkligen en indisk restaurang i närheten. Vi får laga maten själv. Så är det när man bor på landet, långt från storstaden. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 + sju =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange