Jag tycker så himla mycket om dessa fåglar. De är formgivna på femtiotalet av Kay Bojesen men tagna i produktion först i år. Kay har ritat fler fantastiska saker. Jag tycker att fåglarna är helt sagolika, sagolika fåglar som jag blir glad av. Det är en genial, enkel och tidlös design och de har fantastiska färgkombinationer. En sådan skulle vara fantastisk fin på fönsterbrädan i  mitt kök faktiskt. Jag får överväga saken med mig själv tror jag.
Jag tackar också Hanna som glatt fotade dessa på min uppmaning när jag för en gångs skull inte hade kameran med mig . Jag som alltid har kameran med mig….

I just love these birds. They´re designed in the 50´s but put into production for the first time this year. Thery´re deisigned by Kay Bojesen. I love the colours, the shape, It´s a timeless design. One of them would look really good on my windowsill… I also want to thank Hanna who took the picture, when I´d forgotten my camera. I who always carries a camera around…
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange