Jag blir glad av Carina Häggs mönster. Det är inte nytt, men jag tycker att det håller ännu. Dessa stolar såg jag runt caféborden på en trädgårdsmässa nyligen. I mitt sovrumsfönster hänger cerisa gardiner med apelsinskive-mönster. Jag blir glad av färg och mönster!

I really like the colours and patterns by the designer Carina Hägg. They make me happy! In my bedroom window I´ve got dark pink curtains with printed orange slices. Pink, orange  and yellow. Great!
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Håller ännu

 1. Elin Folkesson skriver:

  Jag håller med dig. Det är verkligen mönster att bli glad av!

 2. IréneJB skriver:

  Hade gjömt bort dem, men nu när jag ser dem så håller jag med dej. Minns att jag tyckte väldigt mycket om dem när de kom.

 3. Carina Hägg skriver:

  Hej
  Stort tack!
  Mycket finns i lager o tillförsäljning
  En massa nya produkter.

  • madde madde skriver:

   Roligt att du hittade hit Carina. Jag har ganska nyligen köpt apelsintyget i blått (som jag tycker mycket om och som jag skrev, redan har som gardiner i cerise). Vad jag ska göra av det nya tyget har jag dock inte bestämt ännu. Kanske en klänning, men jag får se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + 18 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange