Njuter fortfarande tulpaner, fådda tulpaner. I rabatten har jag egna, ännu bara knoppar. Längtar tills de slår ut & lyser upp världen. Även om det mer är grannens rabatt än min på ett sätt. Grannarnas ser tulpanprakten från köket. Vi måste knata runt huset och stilla stå & se. Men det är roligt att kunna glädja medmänniskor :)

I´vo got some beautiful tulips in a vase, a gift. I´ve got my own aswell, in a flower bed, but they´re still just buds. I´m waiting for them to bloom, but it´s a coulple of weeks until that still.  It´s our neighbours that enjoys the tulpis really – straight from their kitchen. We have to walk around the house. But it´s nice to make the neighbours happy.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Glädjande

  1. Elin Folkesson skriver:

    Varje år tänker jag att jag ska gräva ner massor av tulpanlökar, och så glömmer jag det när det blir dags… men i höst då SKA jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange