Huldas byrålåda har samlingar som veckans utmaning – en fotoutmaning. Det fick mig att tänka efter om jag har några samlingar. Samlar jag på något? Nej , jag är ingen storsamlare som har miljarder äggkoppar eller frimärken – min i själen är jag en samlare. Jag har svårt för att slänga saker  – det kan ju bli något annat, det är bra att ha… Jag är en sådan som sprättar bort knappar från plagg om det är dags att pensionera dom – knappar är bra att ha
Sedan har jag småsamlingar av grejer jag gillar. Som mina magneter som är askul (tycker jag i alla fall, sån humor har jag). De är en liten samling, de hänger på kylskåpet. Jag ler när jag ser dom :)


Jag älskar också böcker, så jag samlar nog på dem. Jag har ganska många (till vänners förtret de gånger jag har flyttat). Jag har en himla massa bra böcker också. Kanske dags för lite boktips framöver.

Huldas byrålåda has a challenge this week, with the theme Colllections. It made me think if I collect things. No, not stamps or stickers. But I´m a collector to the bone – can´t throw things away, it may come in use…But I do have a lot of small collections – like my magnets, my humormagnets (well, it´s my kind of humor). And I also love books, so I guess I´m a bookcollector aswell. I think I have to give some tips about book later on.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to En samling

  1. Elin Folkesson skriver:

    Ahh, böcker samlar jag också på! Kan aldrig få för många!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange