Jag har här hemma en del färdiga broderade tavlor (men omonterade) & en del halvfärdiga & färdiga kuddfodral – alltsammans broderat av min mormors mor. Jag tänker nu och då vad jag skall göra av dem & jag kan inte bestämma mig. Jag vill använda dem till något, men till vad. Kanske skall jag sy en väska, en kudde, ska jag klä en stol, en pall, kanske sy fast på en kappa…Jag tänker och ändrar mig hela tiden. Min mamma har också en del av mormors mors broderier & hon gjorde detta fiffiga – sydde stolsdynor. Smart morsan!

I´ve got some of my great grandmothers embrodierys. I want to use them, but I can´t decide for what. Will I make a bag, re-upholster a chair, make a pillow…I can´t decide. While my moher (who also got some of the embroiderys) simply and quick made som bolsters. Great!
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Broderat återbruk

  1. iHanna skriver:

    Har du också en kreativ mamma? Dessa stolar är superfina, ja helt fantastiska! Jag gillart!

  2. Broderamera skriver:

    Jättefina! Vad häftigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − femton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange