Idag står det sago-workshop på schemat & jag är i Örnsköldsvik. Så fram med en berättelse, saxar, pennor och annat bra-å-ha & dags för att möta 4-6 åringar. Idag är det fokus på snö & snögubbar. Även om våren är i antågande finns det väldigt mycket snö kvar på sina ställen. Jag gör sago-workshops på alla möjliga teman och ämnen. Jag använder olika material att jobba med och det är riktigt roligt. Jag erbjuder både färdiga program och  jag gör också skräddarsydda utifrån arrangörens behov eller tema. Kul är det. Hur tillbringar du din lördag?

Today I´m making a  story- and craftworkshop with children. I´m going to meet 4-6 year olds at a library. It´s a lot of fun. I create these workshops on different themes and with different kinds of materials. I also customize them regarding to special requests, themes and occasions. How are you spending your saturday?
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Sago-workshop

 1. Karin skriver:

  Jag ska ut och affischera för Tantteatern!
  Ha det så fint i Ö-vik!
  Åker du tåg?
  Om du tar bilen så kör försiktigt!
  Kram!

  • madde madde skriver:

   Bilen har fört mig både fram och tillbaka & det gick bara bra. Några pyttisar trodde att de skulle på voff!, tydligen har ett program inte uppdaterats…

 2. Elin Folkesson skriver:

  Med att tvätta fönster :( bara insidan dock eftersom det helt plötsligt började snöa. Jag längtar också till Övik – vi är där varje sommar för min svärmor har sommarstuga där.

 3. madde madde skriver:

  Jo, Ö-vik är en vacker stad med vackra omgivningar :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange