Här är de sista korten som jag fått (nu har tio fantastiska kort landat i min brevlåda) i vykortsbytet. Det blå, med damen  & måttbandet, är gjort av Lee i Kanada, Collagekortet som är sytt på symaskin har jag fått av Tammy som har bloggen Daisy Yellow och det vackert röda, en målning, kommer från Paula i USA.  Tack för vacker konst i min brevlåda! Är ni nyfikna på hur andra har gjort, tänkt och bloggat kolla in länkarna HÄR.

Here are the last cards I got in the Postcard Swap (I got all ten now). The blue one is made by Lee in Canada, the collage card on the left is made by Tammy who blogs on Daisy Yellow and the beautiful red one, a painting is made by Paula from the USA. Thank you for beautiful mail art!  If you want to check out how others made their cards, what they recived and so, check out the liks HERE.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Post-konsten

  1. iHanna skriver:

    Åh vad bra att det blev hela tio kort, precis som det skulle! Hurra för det! Och glad påsk!

  2. […] är roligt att få post. Rolig post är roligt att få. Vykort som andra lagt ner kärlek och tid på är roligt att få. ATC är roligt att få. Det är också […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + åtta =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange