Nu är det vår på riktigt. Valborgsmässoafton är verkligen brytpunkten. Vattnet forsar, isen har gått, svanarna simmar, skatorna bygger bo och flugorna är tillbaka. Själv skall jag umgås idag, äta god mat, bara var idag. I kväll blir den en promenad ner till brasan, höra grannarna sjunga (jag fotar) och bara njuta av aprilkvällen som övergår i maj. I går gick vi ned med lilla julgranen på brasan & fjolårets julgran som vi hittade i röran bakom garaget!?
Ha en bra afton!

It´s really spring now. It´s Walpurgis Night and it´s the breaking point  of spring. I´m going to enjoy this day, be with friends, having a good meal and tonight see the bonfire. It´s great. Yesterday we put tour little christmas treee on the heap that´s about to become the big bonfire. Srping is here. Have a great day!
/Madde

Ps. Vi kom på delad fjärde plats i balkongtävlingen.

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange