Satt och tänkte på att människor har många sidor. Många vinklar och många vrår. Olika sidor vid olika tillfällen. Att vi tar fram olika sidor med olika människor, hur olika människor lockar fram olika sidor hos oss. Ibland på gott och ibland på ont. Jag fascineras över hur vissa människor utvecklar sina olika sidor, förädlar och fördjupar. Tittar också på människor som cementerar och stagnerar. Jag ser de som är tillsynes lika, med tillsynes lika bakgrunder som blir så väldigt olika. Hur andra tillsynes olika kan harmoniera och vara så lika. Det här med människor är fantastiskt fascinerande.   Jag gick förbi en liten hylla jag har, där det ligger en massa böcker. Jag stannade upp där och såg att det var som ett exempel på olika sidor, på olikheterna under ett och samma tak, i en och samma människa.

I was thinking about people – how diverse they are, we are. How complex we are, how many different sides we have. How different people makes us act a certain way, how others effect us in other directions.  Sometimes good and sometimes bad. How different people get from one another, even though they´re practically raised under the same conditions. How others are so much alike, but seemigly unlike… I´ve thought about this a lot. It´s quite fascinating. As I walked pass one of my bookshelfs I saw a stack of books – a wide range of titles and content. Just like us, just like me, just like you. Diverse.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 + sju =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange