Egentligen skulle jag bara vilja måla nu, teckna och måla. Hålla på med mina böcker, mina skissböcker, mina konst-journaler (testar att översätta art-journal).  Bara vara och bara göra. Men jag har lite annat göra före. Lite annat att göra innan jag ger mig den tiden. Idag har jag en hel del annat före. Jag skall bland annat denna sista inlämningsdag lämna in mitt löv!

I really just want to paint, paint and draw. Continue with my art-journals, my paintings, my paper, my books. But there´s a couple of things I have to do first. One of those things is to deliver my leaf for the exhibition.
/Madde

 

Tagged with:
 

2 Responses to Landskapsmåleri

  1. Maria skriver:

    Jag önskar också obegränsat med tid för skapandet. Upplever att själva livet, familjen, huset mm tar så mycket av min tid och ork just nu…

  2. madde madde skriver:

    Jag förstår precis vad du menar. Ibland är själva livet i vägen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 + fjorton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange