Idag är det grönt som gäller. Jag tänker på helgens Antik- & Trädgårdsmässa här i Umeå & idag är jag där och bygger en balkong. Jag och kamratkollegan Anna-Maria – tillsammans är vi oanat – bygger en balkong som är med i mässans tävling. Riktigt roligt har vi haft när vi planerat, byggt, konstruerat, tänkt, målat, sytt och fixat. I går hade vi ett långt samtal då vi gick igenom våra listor så att vi kunde konstatera att allt är klart. Idag bygger vi. I morgon öppnar mässan & pågår till och med söndag. Är ni där så får ni kika in vår balkong & är ni med och röstar kan ni vinna böcker…
Ha en grön, skön dag du med :)

It´s green today, the theme, the day. I´m building and decorating a balcony today at the garden and antique fair. I´m creating this balcony together with my friend Anna-Maria – together we´re called oanat (& we got a blog to, sorry it´s not in english). She´s a gardener & we have a lot of fun :)
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Grönt är skönt

  1. iHanna skriver:

    Kamratkollegan – dagens finaste ord! I tågtidningen kupé stod det om Nolia och i tidningen visades även, bland nya produkter, en rosa trädgårdsslang! Gissa om jag blev glad. fast grönt är också en favoritfärg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange