Jag fortsätter måla på tyg. Jag använder maskeringstejp, penslar, spackelspadar och tops. Det är himla kul och man kan verkligen få det precis som man vill. Göra egna mönster. Klara, starka färger. Jag vet ännu inte vad det skall bli av detta. Jag vet inte vad jag skall ha det till, men det var roligt att göra.

I paint fabric. This is a painted fabric that I´ve done – I´ve used brushes, tape, tops and spatulas. It´s a lot of fun & the fabric tured out just the way I wanted it to. But I don´t know what to do with it. But it was a lot of fun making.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Fortsätter måla

  1. Elin Folkesson skriver:

    Åh, det ser verkligen roligt ut! Härliga färger och mönster. Jag skulle behöva leka lite också, skapa utan att det behöver bli något, men jag har inte riktigt tid med det just nu, men sen!

  2. Carin skriver:

    Hej! Jag har precis hittat hit! Vilken härlig blogg du har och starka, sköna färger lyser från varje hörna. Hit kommer jag igen! Och vad kul att du målar på tyg! Det är nåt jag ännu inte provat på, så det måste jag göra. Älskar hjärtana!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 + 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.