Jag har riktigt mycket i huvudet nu. Allt möjligt har klumpat ihop sig alldeles samtidigt. På torsdag skall jag bygga en balkong (som jag & AMJ Trädgårdstjänster, dvs oanat gör tillsammans) som vi tävlar med på helgens Antik- & Trädgårdsmässa i Umeå. Jag skall fotografera käraste tantteaterns föreställning på fredag, jag skall skriva artiklar till Broderiakdemins tidning, jag skall förbereda nästa veckas ståltrådskurs, jag skall… Ja, ni fattar.
Så på kvällarna sätter jag mig en stund i soffan och syr ATC. Det är lugnande, det är meditativt, det är energigivande och stillsamt. Precis den efterlängtade kontrast till resten av dygnet  jag behöver. (Jag var också med på ett yogapass idag & det var riktigt gott. )Just nu är det par byten på gång & jag skall snart skicka iväg ett av dessa kort i ett byte  där temat var Shakespeare. Men jag har inte bestämt mig ännu, vilket skall jag skicka & vilket skall jag behålla?

I´m doing a 100 and one things right now. It´s a lot going on. I´m writing articles for Broderiakdemin, I´m participating in the garden and antique fair this weekend, I´m preparing next weeks workshops, I´m…you get the picture? So in the evening I sit myself down in the sofa and I embroider ATC´s. It´s like meditation. It gives energy and calmness. Just the thing I need. The ATC´s above is soon to be sent – ATC with a Shakespeare theme – I´m sending one and keeping one. Wich one shall I send?
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to En stund av lugn

 1. Maria skriver:

  Inspirerande med småbroderier!

 2. PetraMaria skriver:

  Men å vilka fina atc kort. Texten, är det papper du har sytt dit? Verkligen jätte fina :-)

  • madde madde skriver:

   Tack! Texten är utskrivet med bläckstråleskrivare på preparerat tyg (man kör ark med tyg genom skrivaren) Riktigt roligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange