Det är våffeldagen idag & då äter vi våfflor. Idag med en klick grädde och min egen svartvinbärssylt. Våfflor är gott & festligt tycker vi i det här hemmet så därför gräddas det våfflor lite nu & då. Jag har också hunnit med en promenad i solen, småprat med grannar och så har jag fått färg fulla händerna. Jag hittade en ny bok igår, en ny bok som skall bli en Art Journal. Denna gång en liten och inte så tjock bok, känns bra att variera uttrycken och förutsättningarna. I går hann jag med att ta ur lite sidor ur boken & nu håller jag på att grunda några sidor med gesso. Ett gammalt låskort fungerar bra att dra ut gesson med när ja inte vill använda pensel. Jag gillar att ha ett flertal sidor färdiggrundade ifall att jag får ett infall och vill måla med akrylfärg på dem. Grunderingen ger också en bra yta för collage och tecknande i allmänhet. Nu ska jag grunda fler sidor.

Today it´s Lady Day & that means that in Sweden we eat waffles. We ate them with whipped cream and my homemade black current jam. I´ve also took a walk in the sun, chatted with neighbours and got paint all over my hands. I found another book yesterday, which is going to be a new art journal. I´ve ripped out pages and started to ground some of the pages with gesso. Sometimes I use a brush and sometimes I use a plastic card for my paint and gesso – it depends which structure I´m after. I´ll do  a couple of more pages, now…
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 11 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange