Till alla kvinnor som inte har möjlighet skänker jag tankar idag. Till alla kvinnor som vill men inte kan, som inte förmår, som inte mäktar med. I stort och smått. Till dessa kvinnor skänker jag tankar idag.

Kvinnomärket har jag gjort med scribbler, som Elin tipsade om. Roligt, roligt!

I´m sending thoughts to all women to today, to all women who can´t. To all women whoo wants to but can´t. Small or big. To these women, today. The womens sybol is made with scribbler, a tip I got from  Elins.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Till alla kvinnor

  1. Inger Svensson skriver:

    Min goa kollega med skyddat boende skänker jag många tankar idag och som dessutom har födelsedag! Måtte hennes liv förändras till ett värdigt liv.

  2. Lena skriver:

    Kul att du gillar mina bokomslag, snart kommer bilder på några flera. De är väldigt roliga att göra. Ett projekt i lagom storlek. Och så var jag ju tvungen att testa scribbler var för något och visst var det roligt, jag instämmer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 10 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.