Den här boken har funnits ett tag men jag vill ändå slå ett slag för den Småslöjd: barn slöjdar med vuxna. Beroende på storleken på barnen så skulle jag säga att man kan göra mycket själv utan vuxna om man har lust också, eller så kan man var vuxen och slöjda alldeles utmärkt utan barn ;) Jag tycker att det är en inspirerande bok full av enkla och roliga slöjdtips & den är ett utmärkt presenttips. Ett presenttips till vem som helst egentligen, vem som helst som har lust…

A book review: Småslöjd: barn slöjdar med vuxna. It´s a beautiful little book with craft ideas that you can do with children. It´s an inspiring book & makes a really good present.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange