Mina vykort är helt klara. Tio damer kommer attt skickas ut i världen. På baksidan satte jag ett Andy Warhol citat, ett citat som också inspirerade till mina korts titel Just make art… Jag har numrerat korten och satt dit mina kontaktuppgifter, det är ju lite roligt att få ett mail när de kommit fram, så att man vet. Jag är nöjd och nu väntar bara själva postandet och sedan är det dags för väntan. Väntan på de kort jag kommer att få. Det här är så roligt!
Vill du se hur jag gjorde så kolla HÄR & HÄR.

My cards are all done. Ten ladies who are going to be sent out into the world. On the back I put a quote by Andy Warhol, wich also inspired the cards title Just make art… My cards are nubmered anD my e-mail adress is on it as well. All that´s left is tha actual mailing and of course the wait. The mail art wait , the wait for the postcards who are for me. This is so much fun!
Do you want to know how I made them, look HERE & HERE.
/Madde

Tagged with:
 

13 Responses to Ready to go…

 1. Lena Lynes skriver:

  Hi Madden! Thanks for visiting my blog. I love your work! Hope I’m lucky enough to get one of your cards :)

 2. ann skriver:

  De är kalasfina Madde jag skulle varit med såklart det är urkul med alla kort som kommer från världens alla hörn. Men man skall hinna allt också.

 3. Sarah (Flo) skriver:

  I LOVE your cards – fingers crossed I might be one of your ten :)

 4. madde madde skriver:

  Thanks a lot, so glad you found me :)

 5. Corrine skriver:

  Love these, so bold and graphic! xox Corrine

 6. amy skriver:

  Oh, fantastic finished cards! The back is nice to look at too, I’m squinting to try to get a look at that whole quote. Maybe I’ll be lucky enough to get one in the mail!

 7. madde madde skriver:

  Amy, I´ll publish the quote so you all can see it :)

 8. Wendy skriver:

  These are fabulous! Thanks for stopping by my blog!

 9. EWian skriver:

  So fun to see your desig again!

  EWian

 10. TJ skriver:

  Whoever is on your list are a bunch of lucky ladies! Beautiful cards Madde…

 11. madde madde skriver:

  Well, I sent one card to Sweden and nine to the States.

 12. […] Jag har just anmält mig till årets vykortsbyte hos Hanna – Postcard Swap 2013. Jag var ju med i fjol och det var hur kul som helst. Nu är det dags igen. Nu måste jag börja klura på material och […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange