Jag har fortsatt på mina vykort. Jag tyckte inte att det räckte med den återbrukade akvarellen så jag klippte också sönder en akrylmålning (akryl på grundad golvpapp, så det gick lätt att klippa i bitar) som aldrig det blev något med. Jag har satt fast bitar av akrylmålningen med symaskin på akvarellen. Gillar att sy ihop saker, oavsett material egentligen.

Jag har fortsatt med mina damer. De finns alltid med mig och jag gjorde även damer på fjolårets kort. Ifjol tecknade jag på OH-plast & i år på en akrylmålning. Gillar det här att blanda och återbruka bilder till nya bilder. Efter damerna så skar jag ut en schablon & stöpplade lite.Jag känner mig ganska klar faktiskt. Har baksidan kvar. Citat som jag pratade om skall dit & så skall serien få en titel, de skall numreras… Men det är nästan klart & i god tid dessutom. Vill du vara med i Postcard Swap 2012 så hinner man ännu anmäla sig, korten skall inte vara klara förrän den 12 mars.

I´m almost done with my postcards for the swap. I took another painting , this time acrylic, cut it in pieces and sewed it on to the watercolour. Then I drew ladies, agian ladies. I made them on last years cards aswell. I always make ladies it seems. I made a stencil to and now I think I´m done. Done, with the front anyway – still got the back to do, the quote, a title…but I´m almost done and it feels great & in time. If you want to join the Postcard Swap 2012  there´s still time, the cards are´nt supposed to be done until the 12th of march.
/Madde

Tagged with:
 

13 Responses to Nästan färdig…

 1. Elin Folkesson skriver:

  Det ser kul ut! Jag börjar bli lite sugen på att skicka iväg dem nu, när jag äntligen är färdig! Tiden går sakta ibland.

  Jag blir lite nyfiken angående ditt förra inlägg. Jag funderar på att börja sälja på någon säljsida på nätet och undrar lite varför du slutar på signerat? Är den sidan inte bra? Just nu lutar jag åt att börja på adorna.se som jag tycker verkar riktigt bra, men jag ser ju att många har butiker på både etsy, epla, signerat och allt möjligt. Verkar lite svårt att hålla reda på tycker jag…

 2. madde madde skriver:

  Håller med dig ang vykorten!
  Signerat är jättebra – jag har dock kommit till beslut att det är inte en plats som passar mina produkter. Jag har inte tagit beslut på vart jag skall ta vägen ännu. Så länge så tar jag emot beställningar via e-post, min hemsida, facebook-sidan som vanligt :)
  Håller med dig om att det är en liten djungel där ute & det är inte alltid så himla lätt att klura ut vad som passa en själv. Mitt råd är att kolla igenom vilka produkter resp sidor har & verkar ha fokus på & sedan försöka klura på vad som är säljbart var…(& det är väl det som är kruxet)
  Lycka till!

 3. Elin Folkesson skriver:

  Tack för svaret! Jag får pröva mig fram :)

 4. […] Bajs & dokusåpor » Inspiration & flätning Av allt spill jag fick över från min kasserade akrylmålning (när jag gjorde mina vykort) fick jag lust att fläta, inspirerad av Idas ATC. Så jag skar upp […]

 5. sanztosi skriver:

  Hi
  beautiful!!!!
  kiss
  Monica

 6. Kate skriver:

  Yikes! They are awesome!

 7. Sarah (Flo) skriver:

  These postcards look amazing! I hope I am lucky enough to receive one :) I can’t wait for March 12th to get posting :)

 8. amy skriver:

  I really like all these elements put together. I hope I get to see one in person!

 9. Emily Lagore skriver:

  Madde your ladies are gorgeous – such lovely curves!! they are the perfect accent to your cards

 10. Corrine skriver:

  Oh great graphics on these, love the sewing too. Wonderful. xox

 11. EWian skriver:

  Your ladys are so fabulas!

  EWian

 12. madde madde skriver:

  I´m so glad you all are stopping by my blog. Thanks for all the comments and appreciation :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange