Idag är en intensiv dag, precis som igår. Jag tog en massa bilder igår men har inte hunnit gå igenom dem. Jag kan i alla fall berätta att det är vår i Gävle och krokusarna blommar. Kvällen var trevlig och vi  var 22 kvinnor och en man som träffades för en storsyjunta – en himla massa människor som inte känner varann men som har samma intressen. Roligt ! Jag har hela dagen idag full med måsten, borden,och möten. Trevligheter & deadline. Kvällen är sedan uppbokad för mina grannar i byn – det är dags för oss att ses igen och det blir fortsatt porslinsfärg. Fast jag kanske tar med broderiet…

I got a really intense day ahead – meetings, e-mails, calls and must do´s. The evening is an evening with paint and good friends. I had a really good day yesterday to, took a  lot of pictures, but have´nt had the time to look at them yet. But I can tell you that spring had arrived in Gävle, flowers where blooming.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 17 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange