Ibland är ju saker så där fulsnygga, eller ganska fula, eller halvsnygga, galna, roliga eller….ja ni förstår vad jag menar. Jag har en sån lampa. En grön spetslampa. Tyg på en trådställning. Gräslig och ful men samtidigt alldeles förtjusande och underbar. Den har också ett mycket vackert sken. Jag har fått den i present av min mor, hon tänkte att antingen så är den mitt-i-prick och passar eller inte alls. Det är ett second hand fynd. Som ni ser funkar den! Det är nog så, att det är en antingen-eller-lampa. Är du för eller emot?

I´ve got a lamp, an ugly, scary , green one on one hand and on the other hand it´s absolutely fantastic. I love it & it has a really nice light. But I think it´s one of those things that you either love or hate. Do you? Love or hate?
/Madde

 

Tagged with:
 

3 Responses to Min gröna gräsligt sköna

 1. Caterina skriver:

  So cute..!!! I really like it…
  P.S. Thanks for visiting my blog
  Have a nice day and kiss from Italy

 2. Tyg och otyg skriver:

  För, utan minsta tvekan! Lite fulsnygg, ja, men mest underbar! :)

 3. ann skriver:

  behöver du fråga ;-) den är asafin!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva + sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange