Äntligen visar jag några bilder från min dag i Gävle. Det var riktigt trevligt, träffade en massa trevliga människor och träffade på riktig vår. Krokusar blommade och gruset knastrade gott under skorna. Jag besökte för första gången Gävle Konstcentrum, fick inblick i deras verksamhet och åt en trevlig lunch på Gävle Konserthus. Jag hann inte med att se staden egentligen  det var snabbt dit och sedan snabbt hem, stadsvandringen och sightseeingen får bli en annan gång. Jag visar några fler bilder på oanat.

I had a really nice day in Gvle on monday. I vistid the art museum for the frst time and a nice lunch at the concert hall. I also experienced spring, I saw grass!! we still have snow up here in the north. It was a fun day and I met a lot of nice people as well. You´ll see some more pictures at oanat.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange