Jag mår bra & kanske till och med bättre än dig…. Jag läser i senaste numret av språktidningen att bloggare mår psykiskt bättre än människor som inte gör det. Det är tydligen så att skrivande är ett verktyg för att dämpa ångest och öka självkänslan & det allra bästa är att tillåta läsarna att kommentera det man skriver. Allt detta enligt en israelisk studie. Studien gjordes i och för sig på tonåringar, men en vanlig vuxen som jag mår också bra  :)

In the latest issue of the magazine  språktidningen I read that bloggers have a better psychic health than the ones who don´t. Writing is a tool wich increases self esteem and lowers anguish and worries. All this according to an Isreli study. The study was made on teens, but I can tell you that a grown women like me also feels good…
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Jag mår bra & det är sant

 1. Elisabet skriver:

  Skönt att höra. Ibland undrar man ju varför man håller på.

 2. madde madde skriver:

  Ja visst är det bra att höra :)
  (& skönt att få en förklaring varför vi mår så bra oxå ;) )

 3. Elin Folkesson skriver:

  Det var väl det jag visste :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 10 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange