Huldas byrålåda har träd som utmaning denna vecka. För ett par år sedan gjorde jag en hel del trädmålningar – ganska stora & stilliserade. Jag gjorde massor av träd då, som att det liksom har räckt med träd ett bra tag, så jag gick inte igång på denna utmaning lika mycket som förra veckan då det var mönster. Men jag satt mig ändå och gjorde träd. Då jag gillar barrträd så blev det granar. Jag gillar granar och jag gillade verkligen att göra dessa. Ibland är det nog så att man måste tvinga sig själv till saker, att göra i alla fall. Jag hade ju väldigt roligt. Idag använde jag min ritbräda när jag gjorde granarna. Ritbrädan har fått vila ett par år nästan men nu har jag plockat fram den igen & det är jag glad för,  det är ju skoj.


En av mina trädmålningar är en utomhusmålning – den har hängt där i säkert 5-6 år nu & mår rätt så bra. Jag har målat med akryl på en skiva och skruvat upp den på väggen. Tak skyddar en del från väder och vind och den hänger mot öster så den är också skyddad från direkt sol. Jag gillar att den hänger där och lyser upp världen och vår trädgård. Jag får ibland också glada tillrop och ibland förvånade tillrop på min utomhusmålning.

I made pine trees today – according to the challenge at Huldas byrålåda.It was really fun and I used my pen tablet to do it. I did a lot of tree paintings a couple of years ago. One is an outdoor-painting. It´s painted with acrylic on a board and it´s screwed to the wall. It kind of brightens up the world, especially when there´s a lot of snow or in the autumn or early spring. I like it and I liked making the pines today.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Jag gjorde träd

 1. Elin Folkesson skriver:

  Vad snäll du är som skriver om mig :) Extra kul då att du har vunnit i min utlottning! Bildbevis finns på bloggen. Kan du maila mig din adress så jag kan skicka vinsten?

  • madde madde skriver:

   Å vad roligt att jag vann, HURRA! & jag skriver bara om sådant som intresserar och inspirerar :)

 2. amy skriver:

  I really like your outdoor tree painting! I can see how that would brighten things up.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 14 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange