Jag har fått mer post, underbara vykort, i vykortsbytet. Ett kaktuskort i blandteknik av Quinn från Kalifornien, ett collage-kort med post-tema av Amy, ett kajak-inspirerat kort från Gail i Kanada och ett hjärta av Caterina från Italien.
På Gails kort finns också ett fantastiskt citat. Ett citat som jag måste skriva av och sätta på anslagstavlan.
“If it´s wild to your own heart, protect it. Love it. And fight for it, and dedicate yourself to it, wheter it´s a mountain range, your wife, your husband, or even (god forbid) your job. It doesn´t matter if it´s wild to anyone else: if it´s what makes your heart sing, if it´s whats makes your days soar like a hawk in the summertime, then focus on it. Because for sure, it´s wild, and if it´s wild, it´ll mean you´re still free. No matter where you are”.
Rick Bass.Det var särskilt spännande att öppna kortet från Caterina. Först ett kuvert, sedan ett dekorerat omslagspapper med mina initialer & på insidan av omslagspapperet en hälsning “Handmade with love by Caterina” & så själva kortet. Det går ju bara att bli glad av sånt här!

I´ve got more mail. Wonderful postcards in the swap. I got a cactuscard from Quinn, a collage-card with a mail-theme from Amy, a kayak-inspired  card from Gail  and a heart-card from Caterina. It was especially exciting to open the card from Caterina, since she made a beautiful wrapping-paper with my initials on. On the wrapping-paper she wrote “handmade with love by Caterina”. Wonderful! Art-mail is really a happy-pill!
There´s also an amazing quote by Rick Bass on the card from Gail:
If it´s wild to your own heart, protect it. Love it. And fight for it, and dedicate yourself to it, wheter it´s a mountain range, your wife, your husband, or even (god forbid) your job. It doesn´t matter if it´s wild to anyone else: if it´s what makes your heart sing, if it´s whats makes your days soar like a hawk in the summertime, then focus on it. Because for sure, it´s wild, and if it´s wild, it´ll mean you´re still free. No matter where you are”.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Handmade with love

  1. Elin Folkesson skriver:

    Och jag har inte fått alla mina än… jag tittar nyfiket i brevlådan varje dag, men fyra fattas. De jag har fått är dock väldigt fina :)

  2. madde madde skriver:

    Jag väntar fortfarande på tre stycken. Hoppas att de dyker upp i veckan som kommer. Det är som att få små presenter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange