Runt omkring mig är folk förkylda och fulla av influensa och mass-använder pappersnäsdukar. Jag har vägrat & det verkar som om jag klarar mig. Hurra! Mitt i mitt vägrande (av att bli sjuk) har jag noterat att de som blivit riktigt sjuka inte dricker så mycket te, eller ens gillar det (detta är min helt ovetenskapliga och ganska subjektiva bedömning). Jag å andra sidan dricker mycket te  & på kvällen gärna med lite honung  & jag har inte blivit sjuk. Alltså hjälper te, eller… Det är i alla fall gott & godare ur en kopp man gillar.

A lot of people is sick with the flu. I´m not. My own homemade conclusion is that the ones who get sick don´t drink tea (or even like it) & I who drink a lot of tea is not sick. So, tea is good for you :)
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to En kopp te

  1. Elisabet skriver:

    Dricker te morgon och kväll. Har inte haft influensa på minst 10 år. Peppar, peppar, ta i trä.

  2. IréneJB skriver:

    Klart det hjälper. Alla förkylningsbaciller dör i värmen från tet :) Minst två koppar om dagen, gärna flera. Men visst åker jag på en förkylning då och då ändå, men inte så ofta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 16 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange