Jag gick och huvudet följde efter…Det var en bra dag igår. Solen sken, alla jag mötte log, grus knastrade under kängorna och det var tio plusgrader. Jag promenerade runt på stan, lämnade igen böcker på biblioteket, handlade färg och iakttog  världen. Sprang ihop med en kamrat så det blev lunch, bra prat och gott kaffe. Fotograferade lite. Var på nätverksträff  & Ulla visade fina bilder och berättade om sin resa till företagare. Jag hade en date med maken och vi åt god middag på en pubarna (jag åt laxburgare). Det är gott att kunna ses så där en stund fastän vår dag var uppbokad på var sitt håll. Jag vandrade genom stan och fortsatte att fotografera och det var fortfarande varmt i luften. Det var en bra dag. En bra egen dag.

I went and my mind followed…It was a good day yesterday. It was warm and everbody smiled. I met a friend, had good coffee. I bought paint, took photos and watched and observed the world. I met Ulla who talked about her “journey” to having her own company.  I hade a date with my hsband and we had a great dinner (I ate a salmon-burger) at one of the pubs. It´s nice dating your own husband :) It was still quite warm outside in the evening and I took some more photos. It was a good day yesterday. My own day.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to En egen dag

  1. Ulla S Persson skriver:

    Trevliga och intressanta bilder. Ett finger eller två kändes särskilt bekanta och visitkortet också.Vi hörs och ses så småningom.Tack för i går ,alldeles bra feedback!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 − 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange