Det finns så många människor med så himla bra idéer & en idé som jag tänkt på  ett par dagar nu är Huldas byrålåda egna utmaningar. Hon tänker sig göra en bild om dagen på ett bestämt tema, denna veckan är temat Damer i rött & så skrev Elin “vill någon annan haka på så är det roligt…” & eftersom damer är min grej så gör jag det. I alla fall en dam i rött denna vecka. Ska blir roligt att se vad hon har för tema nästa vecka.

I like people with good ideas. Elin with the blog Huldas byrålåda gives herself challenges. She makes seven pictures/paintings/a week & this week her theme is ladies i red. She said – join if you like – and since ladies is my thing it seems I made one. I did´nt manage seven ladies this week, but I think one is good enough :) Wonder what her theme will be next week?
/Madde

Tagged with:
 

5 Responses to En dam i rött

  1. Åsa/Krumelurigt skriver:

    Gillar verkligen din Dam i rött!! Det var en snygg brud med lite hippie-feeling;-)

  2. Elin Folkesson skriver:

    Vad kul! Och jag går in här och ser ditt twitterbroderi och toarulleugglor och tänker att det där vill jag göra! :)

  3. […] veckan gjorde jag en dam i rött efter inspiration av Huldas Byrålådas egna utmaningar. Denna vecka har hon mönster som tema […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange