Jag fick vara med på en kurs igår – en kurs som en av mina kollegor håller – en kurs i textiltryck & då textiltryck på så sätt som man kan jobba med små barn. Textiltryck på ett lekfullt, utforskande och experimenterande sätt. Textiltryck tillsammans, textiltryck på samma tyg. Täck hela tyget med färg, prova alla möjliga och omöjliga redskap…
Jag hade roligt och det var roligt att få vara tillsammans med människor som första gången närmar sig textilfärgen och tyget. Roligt att få dela den upplevelsen. Och det gjorde att jag blev sugen på att ohämmat hänge mig in i färgen…

I was on a course yesterday – printing on fabric & with the purpose to do it with small children. I got the opportunity to participate and share pre school teatchers first experiences with the material and their thoughts towards using these techniques with small children. I had a lot of fun.
/Madde

Tagged with:
 

8 Responses to Textiltryck & små barn

 1. IréneJB skriver:

  Vilken underbar tavla! Textilfärg är verkligen jättekul att leka med. Kanske ska leka med mina barn idag?

 2. Tyg och otyg skriver:

  Åh, vad snyggt! Det där skulle ju vara ett kul tillsammans-projekt på Slöjdklubben. Har du lust att berätta mer om vad ni använde att trycka med?

 3. madde madde skriver:

  Vad roligt att ni blir inspirerade! Vi använde träklossar, spackelspadar, diskborstar, apelsiner, potatisar, fingrar, tidningspapper, svampar, spetskål, purjolök, kammar, krattor, penslar…Jag kommer nog att göra ett “grönsaksinlägg” inom kort, så det kommer fler bilder :)

 4. Elisabet skriver:

  Åh, vad härligt de ser ut!

 5. Marie skriver:

  Jag vill, jag vill, jag vill, vara med, veta mer, göra. Himmel vad fint det blev!

 6. […] läser hos Madde om en kurs i textiltryck, med inriktning för små barn, och inser att det måste ha varit en sådan jag var på […]

 7. […] » Vi behöver färg! På begäran kommer här fler bilder från fredagens kurs – en kurs med textilfärg och tryck i fokus. Lekfullt och roligt! Hoppas att du hittar inspiration. Som more photos fråm the course the last […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + 9 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange