…gick jag förbi en anslagstavla & där var en affisch, min egen affisch. Affischen till min broderikurs i mars. (Kommer du?) Det gjorde mig glad att den hängde där, det gjorde mig glad att någon tyckte att det verkade så intressant att de drog ut en affisch på sin egen skrivare & satte upp den på en anslagstavla för många att se. (jag skickar ut en del e-post med affischen som pdf). Det gjorde mig glad, helt plötsligt.

I walked pass a board and there it was, my poster. Someone has printed it (I send out e-mails with my poster as a pdf) and put in on the board. That makes me glad, happy, smiling. It is my poster with info about my course in embroidery that takes place in march.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange