Jag har ett smyckeskrin. Jag fick det när jag var 7-8 år. Det är litet och ganska fult. Jag har det kvar men jag använder det inte. Jag har mina smycken i skålar. Skålarna står på en bänk i köket. Jag tycker att de är vackra och värda att beskådas. Så att när jag kommer ner på morgonen för att äta frukost, tittar jag också i skålarna och bestämmer vilka som skall bli dagens juveler.
Jag gör många av mina smycken själv – det är ull, silver, pärlor, broderi och textil. En av mina svagheter eller älsklingssmycken om man vill är ringar. Jag gillar ringar & mina tre Renatheringar använder jag ofta. Det kan nog blir fler…

I don´t have a jewellery box (well I do have a small and ugly one wich I got at the age of seven or so but I don´t use it). Instead I have my jewellery in beautiful bowls. They stand in my kitchen. I think they are beautiful and worth seeing. I make a ot of my own jewellery – wool, silver, embroidery, fabric, beads. And I love my rings made by Renathe. I think I might get some more.
/Madde

 

Tagged with:
 

2 Responses to Juvelerna

  1. Christine Thörnström skriver:

    Fin blogg! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 + åtta =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.