Jag har en helg tillsammans med ett löv. Lövet som tillsammans med de andra 1999 löven skall ingå in Hemslöjdens stora jubileumsutställning på Liljevalchs senare i år. Jag använder tråd, tyg, stygn, trä, såg (min älskade japan såg) och en himla massa färg. Jag är ännu inte klar. Men det är inte så himla mycket kvar. Jag vet i alla fall åt vilket håll jag ska…

This weekend I´m working with the big leaf. The leaf wich will be a one of 2000 leafs at the big exhibition at Liljevalchs in Stockholm this summer. I still have a things to do, paint to paint…
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Jobbar med lövet

  1. ann skriver:

    haha det ser ut som du har kul!!!

  2. Maria skriver:

    Kul att se en glimt! Jag hoppas att jag ska hinna till stockholm i sommar så att jag får se alla.

  3. Marie skriver:

    Ser kul ut, vad jag blir nyfiken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton + åtta =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange