Jag är hemma idag. Har en mellandag, en variant av en dag. Inte riktigt en jobbdag & inte riktigt en ledig dag. En variant. Jag gör bort saker som har legat och väntat (himla skönt), jag läser Hemslöjd,  jag dricker en smoothie, jag har gått en promenad i vackra vintersolen & -20 gader (täckbyxor på med andra ord), jag har gjort en affisch, fotat och lagt in en tvätt. Jag skall brodera lite senare. Klurar på en rolig grej som jag skall göra i april med Anna-Maria. Jag skall stryka en klänning till i morgon & kolla att batteriet till kameran är laddat (jag skall gå en kurs, berättar mer i helgen).
Det är en skön dag. En tyst och stilla dag. En egen dag. Har behövt den länge.
Hur är din dag?

I´m at home today. A little bit of work and a little bit of a free day. I making a poster, took a walk in minus 20 degrees celsius, i´m drinking a smoothie, reading Hemslöjd, sending and answering e-mails, taking photos…later on I´ll do a couple of stitches… It´s a godd day!
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 11 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange