…av en ny skissbok. En fin, en present, som legat ett par år och väntat på rätt tillfälle. Det tillfället är nu. Nu är det dags. Nu tecknar jag igen. Det var ett tag sedan. Nu har jag lust. Nu är det väldigt roligt. Jag längtar just nu till pennorna (& färgerna, dags att börja måla igen tror jag också)

I´ve  started in a new scethbook. A nice one, wich was a present a couple of years ago. It has been waiting for the right moment, it is now. I´m drawing again. It´s soo much fun!
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Har haft invigning…

  1. […] En kamrat & en klänning… » Par i katter Min nyinvigda skissbok och jag umgås emellanåt, men inte lika mycket som jag egentligen önskar. Härom dagen blev det […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.